En klassiker som alltid funkar!
500 gr köttfärs
1 påse tacokrydda
1 burk/tetra krossade tomater gärna smaksatt med chili, vitlök eller liknande
10 cm purjolök
1 hackad röd paprika
1 burk creme fraiche
200 gr philadelfiaost
1 påse riven ost
Bryn köttfärsen tillsammans med purjon. I med tacokryddan och de krossade tomaterna och låt puttra ihop en stund. Blanda creme fraiche och philadelfiaost och täck botten av en form. Häll över köttfärsen, strö över hackad paprika och toppa med rikligt med ost. Efter 20 min (tills osten blivit gyllne) i 200 C är det klart att serveras med enbart en sallad eller med nachos vid sidan av.
1 påse tacokrydda
1 burk/tetra krossade tomater gärna smaksatt med chili, vitlök eller liknande
10 cm purjolök
1 hackad röd paprika
1 burk creme fraiche
200 gr philadelfiaost
1 påse riven ost
Bryn köttfärsen tillsammans med purjon. I med tacokryddan och de krossade tomaterna och låt puttra ihop en stund. Blanda creme fraiche och philadelfiaost och täck botten av en form. Häll över köttfärsen, strö över hackad paprika och toppa med rikligt med ost. Efter 20 min (tills osten blivit gyllne) i 200 C är det klart att serveras med enbart en sallad eller med nachos vid sidan av.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar