Gott, enkel, väldoftande och lite lite annorlunda...
1 pepparkaksdeg
140 g ädelost (jag valde den med glöggsmak)
1 burk lättcremefraiche
Rulla pepparkaksdegen till lagom långa längder. In i ugnen, 225C 5-8 min.
Mosa ihop ädelosten och cremefraichen med en gaffel så allt blandas ihop.
Servera gästerna varsitt glas med dip och Pepparkaksgrissinisarna bredvid eller så delar alla på allt.
Detta kan slängas ihop när gästerna kommit, de får då njuta av pepparkaksdoften från köket.
PS
Gå-bort-tips: ta lite cellofan runt de 3 ingredienserna och knyt ett fint band runt. Väl på plats frågar du om lov att låna ugnen. Några minuter senare doftar det gott, ni har hunnit mysa en stund i köket och du serverar gott och nybakat som en liten överraskning och en bra start på kvällen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar