4 dl vispgrädde
300 g vit choklad
2 ägg
6–8 dl hallon
Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad eller i mikro så att den precis bara smälter (brukar fuska med den i en gryta, försiktigt). Vispa upp äggen och tillsätt chokladen under kraftig omrörning, så det blir som en smet. Rör ner grädden. Häll i en form, ca 1 ½ liter. Mosa hälften av hallonen och klicka ner i smeten (kan även blandas ner i smeten). Frys 3–4 tim. Låt stå 30 min (ev lite längre) i kyl före servering. Toppa med hallon.
Kanske servera med lite egna biscottis till kanske? Eller bara som den är, svårt att sluta innan den tar slut. När den smälter blir den helt mmmm....ja prova själv ;-)
Hej Rebecka
SvaraRaderaKanonfin hemsida - Grattis
Men, byt typsnitt -det du använder nu kan vara svårt att se på vissa datorer
Stina (mammas jobbarkompis)
www.skogsrydsrestaurang.com
Tack;) Ska kolla upp nytt typsnitt så det ska synas bättre, tack för tipset!
SvaraRadera